Seleccionar página

POLÍTICA DE CANVIS I/O DEVOLUCIONS

 

Els canvis i devolucions s’han de gestionar a través del correu electrònic [email protected] abans del 30 de setembre.

 

Condicions de canvis i/o devolucions

Si un cop entregat el lot de material no queda satisfet/a, Monlau li permet canviar la talla de l’article adquirit o tornar-lo, abans del 30 de setembre, sempre que el material o la peça no hagi estat usat o danyat. Així, Monlau no podrà acceptar canvis ni devolucions de peces usades o danyades (sempre que no es tracti d’una tara). Tota devolució dels articles adquirits haurà de ser entregada en bon estat i incloure el comprovant de pagament.

 

Reemborsaments
Monlau acceptarà devolucions sempre abans del 30 de setembre i per les causes següents:

  • Alumne ha causat baixa i no ha arribat a utilitzar el material
  • Error de talla, en cas d’uniformització
  • Error d’adquisició de material, ja que l’alumne finalment no cursarà aquella matèria en concret (ex. convalidacions o canvi d’itineraris/ optatives).

Un cop rebut el material, Monlau verificarà que estiguin en bon estat i procedirà a entregar, a l’aula, el material o peça requerida si s’hagués sol·licitat un canvi o procedirà al reemborsament de l’import en el mateix mètode de pagament utilitzat en la compra en cas de devolució. El termini per al reemborsament pot oscil·lar entre 3 i 12 dies laborables des que la devolució és rebuda a Monlau Centre d’Estudis. Un cop verificat l’estat dels articles retornats, s’informarà al client via correu electrònic.

Esperem que sigui de la seva utilitat Per qualsevol dubte o aclariment ens pot enviar un correu electrònic a [email protected]

 

Salutacions cordials,

 

Departament d’Informació i Admissions

Monlau Estudis Professionals

 

MONLAU   –   C/Caracas, 35 – Tel. 93 2744700 – [email protected]   –   www.monlau.com